I     R     I    X 

home

Ontwerpen - Maken - Renoveren

- Snelle en gratis offerte

- Eerste afspraak is kosteloos

- Full service: van ontwerp tot realisatie

- Zeer vakkundig bouwteam

- Goed geprijsd

- Kwaliteit gegarandeerd

 

VOOR ONS

Wij zijn IRIX. Een eigentijds architectenbureau dat veel waarde hecht aan mooi design, vakmanschap en de wensen van onze klanten. 

IRIX is opgericht door Irini Xanthopoulou en Iraklis Romanopoulos. Wij bezitten over doctorale diploma’s in de architectuur, ruim tien jaar werkervaring en zijn geregistreerde architecten in Rotterdam en Athene. Onze werkvelden betreffen zowel architectuur en interieur als productontwerp.

Wij richten ons op het leveren van kwaliteitsvolle ontwerpen en hebben een passie voor het creëren van functionele en mooie ruimten waarin u zich graag bevindt. In onze projecten staat de ontmoeting van een persoon en een plek, de bijbehorende geschiedenis en zijn verlangen zich daar thuis te voelen, centraal. Kortom; prettige en bijzondere ruimtes waarin u herinneringen kunt opbouwen. 

IRIX staat voor een authentieke en betekenisvolle ontwerpstijl waarbinnen diverse vormen van design worden omarmd. Daarbij denken wij groots, maar hebben eveneens aandacht voor de kleinste details. Wij gebruiken onze creativiteit voor het bereiken van elegante oplossingen voor ingewikkelde problemen. 

In de uitvoering van het werk draait alles om een goede samenwerking, waarbij wij net zoveel genieten van het proces als de uitkomst. 

Irini Xanthopoulou

MSc of Architectural Engineering

Iraklis  Romanopoulos

MSc of Architectural Engineering

MSc Architecture, Urbanism & Building Science

ONZE PROJECTEN

 
 

ONZE DIENSTEN

Voordat wij een project beginnen, regelen wij de vereiste vergunningen. Indien nodig dragen wij ook zorg voor bouwliften, hijskranen en containers. U hoeft zelf dus nergens aan te denken. Ons ontwerpteam is zeer gekwalificeerd in het werkveld van architectuur, interieurontwerp en landschapsdesign. Wij werken samen met een vakkundig bouwteam dat meer dan twintig jaar ervaring heeft in verschillende specialismes. Zij staan voor het leveren van kwaliteit, hebben oog voor elk detail en staan garant voor hun werk. Ieder project valt onder onze deskundige begeleiding. Als projectmanagers coördineren en controleren wij het gehele werkproces en zien toe op het navolgen van een strakke tijdsplanning.

RENOVATIES
BOUW EN VERGUNNINGEN
LAY-OUTS EN INTERIEURADVIES
KLEUR- EN MEUBELADVIES
BADKAMER- EN KEUKENONTWERP
MEUBELONTWERP

 

Deel uw interieurfoto’s, plattegronden en/of schetsen met ons om een gratis offerte te ontvangen. Een aanvullende beschrijving van uw wensen of specifieke vereisten, is altijd nuttig.
We zullen uw foto’s/bestanden nooit delen of plaatsen zonder uw toestemming - ze zullen alleen worden gebruikt om een offerte op te stellen. 

GRATIS OFFERTE

Neem contact met ons op:

info@irix.co

+31(0) 627169060

Voor meer informatie over onze projecten ga naar: www.irix.co

  • Black Instagram Icon

KvK-nr.: 68456182

BTW-nr.: NL857452526B01

Chamber of architects : 1.161001.009 & 1.170801.001

Noordsingel 117

Rotterdam, Netherlands

 
 

"Working with Irini and Iraklis has been nothing less than a pleasure - they helped me design my new apartment and it turned out from an ordinary - looking apartment to an amazing place. I will definitely work with them in the future!"

- George Grigore